Известие

Collapse
No announcement yet.

Падате ли си по суинга, посещавали ли сте такъв клуб или частно парти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Този вид "партита" е за хора търсещи отново тръпка от секса, хора с дългогодишна връзка които искат да разнообразят скучния си сексуален живот.Хора които са привързани към партньора си но не искат да изневеряват...т.е. по този начин изневеряват и двамата, но по предварително споразумение.Демек...не се брои за изневяра Това е за хора които са ....може да се каже консервативни по отношение на връзката си. Абе....не е за млади хора!
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      Този вид "партита" е за хора търсещи отново тръпка от секса, хора с дългогодишна връзка които искат да разнообразят скучния си сексуален живот.Хора които са привързани към партньора си но не искат да изневеряват...т.е. по този начин изневеряват и двамата, но по предварително споразумение.Демек...не се брои за изневяра Това е за хора които са ....може да се каже консервативни по отношение на връзката си. Абе....не е за млади хора!
      Бабуджер,много,много правилно,но не е само така.......това е само един суинг вариант......
      Абе....става и за млади хора...
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Бабуджер,много,много правилно,но не е само така.......това е само един суинг вариант......
        Абе....става и за млади хора...
        Хората които го практикуват му придават друг смисъл!Не говорим просто за групов секс....."Суйнг" и "групов секс" е едно и също, но ако гледаш отстрани
        sigpic

Comment

Хората които го практикуват му придават друг смисъл!Не говорим просто за групов секс....."Суйнг" и "групов секс" е едно и също, но ако гледаш отстрани
          Суинга определено не е групов секс,а има и различни видове суинг........

Comment

Суинга определено не е групов секс,а има и различни видове суинг........
            Повече от трима си е групов секс, както и да го гледаш! Върни малко назад......споделил съм какво ми допада!А защо.....?Ще се сетиш..
            sigpic

Comment

Повече от трима си е групов секс, както и да го гледаш! Върни малко назад......споделил съм какво ми допада!А защо.....?Ще се сетиш..
              Суинга не е задължително да е групов....,има и просто разменяне на партньорите и уединяване на новите двойки в отделни стаи.....
              ...май едно време съм бил полусуингър,често налитах на приятелки на мои приятели

А ти си за,Full Swap – партньорите си позволяват абсолютно всичко, за което може да се досетите. Размяната може да е с всеки един от участниците, да се прави секс с няколко партньора и дори със същия пол (по-скоро само за жените). Няма ограничения в „похватите“, стига да са по взаимно съгласие.

Comment

Суинга не е задължително да е групов....,има и просто разменяне на партньорите и уединяване на новите двойки в отделни стаи.....
                ...май едно време съм бил полусуингър,често налитах на приятелки на мои приятели

А ти си за,Full Swap – партньорите си позволяват абсолютно всичко, за което може да се досетите. Размяната може да е с всеки един от участниците, да се прави секс с няколко партньора и дори със същия пол (по-скоро само за жените). Няма ограничения в „похватите“, стига да са по взаимно съгласие.
                Съгласен съм до някъде....Само с тази част.... с отделянето по двойки!Другото си е "масовка"
                sigpic

Comment

496 посещения на темата,само 26 гласували и само 13 човека писали..........ебаси лицемерието.....

Comment

496 посещения на темата,само 26 гласували и само 13 човека писали..........ебаси лицемерието.....
                    Ей, суингърите.......пак ви казвам...не знам за млади или за стари е, но двойката трябва да си има страхотно доверие и да са леко извратени...в смисъл да ти харесва , когато гледаш как половинката ти прави нещо с друг. А, колкото до тази масовка, тъй-нареченото "суинг парти"...ми там си е рисковано, че може да те пропуснат в суматохата.....хи хи хи хи хи
                    Last edited by Lei-chery; d.m.y г., 15:42.
                    GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                      Суинг...тази тема, трябваше още едно ниво по-надолу в блатото да я пуснеш....и щеше да имаш много и то интересни отговори и интерпретации.
                      А, по темата... това е за доста широко скроени хора, в противен случай или ще се превърне в сцена на ревност, примесена с екшън или пък в пазарна икономика/предлагам ти моето, зщото ми е писнало, за да ми дадеш твоето/......само дето ние човеците обикновенно сме на принципа моето си е мое...
                      Не смятам, че изживяване тип мъжката алфа горила пецка две женски една след друга, докато неговият кандидат заместник изчуква алфа женската зад храста е признак за широка скроеност и за отвореност и свобода на духа и светоусещането.
                      Не мисля, че имам нужда от групово изживяване, за да се разнообразя. Тук не става дума за собственическо усещане и чувство, а става дума за нещо наречено, интимност, нещо което осмисля съвместния живот на една двойка /независимо каква двойка/. Тези неща са само за двама .
                      Останалото е ексхибиционизъм, примесен с вулгарно воайорство.

Blue, това, което се опитваш да правиш е изкуство, което видимо не умееш.
                      Да провокираш не е равнозначно на, да изнасилваш умствено някой.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Човека е моногамен, защото разума му го налага.
                        Някой горе го каза: на островите.....
                        Да ама там като се появи един обикновен херпес и се гътват всички.
                        От всички познати на историята цивилизации, които са се затрили, всички до една, точно преди краха им са залети от фалистични и оргистични култове.
                        Иначе и на мен ако ми падне нещо чуждо изобщо няма да му простя.
                        Освен това не бъркайте многоженството с полигамията.
                        Първото е религия, а второто чист кьотек!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                          Ей, суингърите.......пак ви казвам...не знам за млади или за стари е, но двойката трябва да си има страхотно доверие и да са леко извратени...в смисъл да ти харесва , когато гледаш как половинката ти прави нещо с друг. А, колкото до тази масовка, тъй-нареченото "суинг парти"...ми там си е рисковано, че може да те пропуснат в суматохата.....хи хи хи хи хи
                          Кака не е баш така,двойката трябва да си има доверие но става и ако на двойката не и пука на един за друг,демек ако двойката вече е двойка по навик и морално-обшествени-икономически причини,за леко или бая извратени пак е спорен въпроса...........

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Не смятам, че изживяване тип мъжката алфа горила пецка две женски една след друга, докато неговият кандидат заместник изчуква алфа женската зад храста е признак за широка скроеност и за отвореност и свобода на духа и светоусещането.
                            Не мисля, че имам нужда от групово изживяване, за да се разнообразя. Тук не става дума за собственическо усещане и чувство, а става дума за нещо наречено, интимност, нещо което осмисля съвместния живот на една двойка /независимо каква двойка/. Тези неща са само за двама .

Много повърхностно и едностранно разглеждаш нещата, а последните две изречения ще те помоля да ги формулираш отново тъй като не схващам смисъла им (ти си идеален просто аз съм по-тъп та за това).
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Защото си ограничен другите са горили.....първични и лишени от разум?!Стегни се!Има хора които си правят кефа
                              Секса си е секс, останалото го съпътства!Романтика, интимност.......и накрая - секс!Всичко е въпрос на настроение, нужда и време
                              Ти сигурно си затваряш очите за да не те виждат
                              Аз обичам да виждам как й го.....
                              И защо зад храста, Суско?
                              sigpic

Comment

Защото си ограничен другите са горили.....първични и лишени от разум?!Стегни се!Има хора които си правят кефа
                                Секса си е секс, останалото го съпътства!Романтика, интимност.......и накрая - секс!Всичко е въпрос на настроение, нужда и време
                                Ти сигурно си затваряш очите за да не те виждат
                                Аз обичам да виждам как й го.....
                                И защо зад храста, Суско?
                                Много агресия бре Кукерче. Много хъс!
                                Разбира се, че сексът си е секс, но не мисля, че трябва да тичаме трима, четирима по патки и тутки в една стая, за да си доставим удоволствие.
                                И защо трябва да знам, кой, къде и как се изчуква, това е извратено.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X